syafie-nassar-
Syafie Nassar
Usahawan Internet

“BISMILLAHIRAHMANIRAHIM”

ASSALAMUALAIKUM

&

SALAM HORMAT

Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana anda sudi singgah ke Blog ini. Kepada anda yang belum mengenali saya..

Saya Syafie Nassar, Anak jati Negeri Sabah Dibawah Bayu, seorang Usahawan Internet sepenuh masa yang menjana sumber Rezeki dengan menggunakan medium internet. Mula berkecimpung dalam dunia bisnes online sejak tahun 2016.

Saya mula berniaga secara online kecil-kecilan sebagai Dropship dan Ejen menjual pelbagai jenis produk fizikal. Seperti produk kecantikan, kesihatan, gajet, dan banyak lagi.

Saya juga membuat servis pemasaran digital (FBAds), marketing management dan membina website ecommerce.

Sehingga kini saya masih lagi tak henti menimba ilmu dan berguru, pergi kelas dan seminar-seminar keusahawanan kerana ilmu itu sangat luas dan perlu kita tambah. Semakin kita belajar semakin banyak kita tahu dimana kesilapan kita dan perlu diperbaiki.

InshaAllah.. Segala ilmu yang saya belajar dan praktik dari pengalaman-pengalaman saya akan kongsikan kepada anda melalui Blog ini.

Sekian secara ringkas tentang saya..

Semoga segala perkongsian ilmu santai di Blog ini dapat membantu marketkan dan ledakkan Sales bisnes anda.

Maaf jika terdapat kekurangan disetiap perkongsian saya. Saya perlukan komen-komen anda untuk tambahbaik lagi di masa akan datang.

Terima kasih! Jom! Sukses!

Jemput Follow & Subscribe!