syafie-nassar-
Syafie Nassar
Usahawan Internet

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum & Salam Hormat

Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana anda sudi singgah ke Blog ini.

Saya Syafie Nassar, Anak jati Negeri Sabah Dibawah Bayu, seorang Usahawan Internet sepenuh masa yang menjana rezeki dengan menggunakan medium internet. Mula berkecimpung dalam dunia bisnes online sejak awal tahun 2015.

Saya mula berniaga secara online kecil-kecilan sebagai Dropship dan Ejen menjual pelbagai jenis produk fizikal. Antaranya seperti produk kecantikan, kesihatan, gajet, kelengkapan rumah, aksesori kereta, pakaian lelaki/wanita dan barang keperluan bayi.

Saya juga pernah berniaga Produk Digital sebagai Affiliate menjual produk orang lain seperti eBook, video dan Software berkaitan online marketing untuk membantu para usahawan lonjakkan sales mereka menggunakan teknik marketing yang betul.

Alhamdulillah bermacam-macam dugaan dan cabaran ditempuhi. Naik turun jatuh bangun itu sudah menjadi lumrah sebagai usahawan namun hasil yang diperolehi juga sangat berbaloi.

Sehingga kini saya masih lagi tak henti menimba ilmu dan berguru, pergi kelas dan seminar-seminar keusahawanan kerana ilmu itu sangat luas dan perlu kita tambah. Semakin kita belajar semakin banyak kita tahu dimana kesilapan kita dan perlu diperbaiki.

InshaAllah.. Segala ilmu yang saya belajar dan praktik dari pengalaman-pengalaman saya akan kongsikan kepada anda. Bagaimana nak buat Marketing, cara nak tarik pelanggan yang ramai dengan pantas dan seterusnya meningkatkan sales berkali-ganda secara Online.

Sekian secara ringkas tentang saya..

Blog ini saya bina khas untuk usahawan-usahawan kecil dan baru nak mulakan bisnes online, semoga segala perkongsian santai melalui Blog ini dapat membantu memberi impak yang tinggi dalam bisnes anda.

"More U Give, U Will Get More"